last year

Lontoon Tuliaisia

Ukkelini tuli eilen yöllä Lontoosta muutaman päivän reissultaan ja en ollut uskoa silmiäni kun availin tuliaispakettiani.

Olen miu miu :n nettisivuilta haaveillut IPhonelle tälläistä casea, mutta kun kyseiset IPhonen kotelot tulivat myyntiin, loppuivat ne nettikaupasta heti. Pettymys oli tietysti kova, mutta olen yrittänyt siitä asti etsiä korvaavaa tuotetta. Onneksi ei enää tarvitse!

Ukkelini oli löytänyt näitä Lontoon liikkeestä ja sain kuin sainkin puettua kännykkäni miu miuun. Kyllä IPhone on nyt toiminut kiltisti siitä asti lagailematta. Ihan selvä ero 😉

Lisäksi kävin tänään ripsihuollossa Sörnäisissä ja piipahdin siinä Vaasanhallin S-Marketissa. Kyseinen pulju oli menossa remonttiin, joten siellä oli monissa tuotteissa kovat alennukset. Hamstrasin sieltä sitten mukaani siianmätiä -50%. Kyllä kehtaa nyt herkutella kun hintakin oli enemmän kun kohdillaan. Suosittelen käymään kierroksella jos Sörnäisissä päin satut liikkumaan.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: