a couple of years ago

Silmälasimuotia

Oonko ainoa, joka fanittaa silmälaseja ja panostaa niihin niin paljon kuin minä? En tiedä mikä niissä oikein vetoaa, mutta oon ollut jo pitkään kiinnostunut erilaisista silmälaseista, ja mulla on niitä tuolla kaapissakin varmaan jo enemmän kuin puolella suomalaisista on kenkiä. Monet vetää aina niillä yksillä rilleillä, mutta ite en pystyisi silleen elämään.

Ja nytten vielä kun mulle selvisi, että silmälaseja voi tilailla helposti netistäkin, ja vielä halvemmalla. Apua, oon ihan koukussa. Oli ehkä pahin löyty vähään aikaan, kun löysin itseni vahingossa tuonna www.silmälasitnetistä.fi. Sen jälkeen ollut jo pari kertaa lähellä laittaa tilauksen menemään uusista silmälaseista. Mutta kun ne on niin edullisiakin!

Muistan kun oltiin perheen kanssa Italiassa nuorempana, niin siellä oli sellanen ihan saatanan siisti aurinkolasikauppa. Se oli ihan valtava, ja täynnä kaikenlaisia ja mallisia aurinkolaseja, seinästä toiseen. Silloin en vielä käyttänyt edes silmälaseja, mutta aurinkolasit oli kyllä jo kova sana silloinkin. Olin siellä ainakin pari tuntia, samalla kuin muu perhe yritti saada mua menemään jo seuraavaankin paikkaan xD. Lopulta taisin ostaa, olisko ollu joku 4 tai 5 eri aurinkolasit, jota sitten vaalin kuin ne olisi ollut kultaakin arvokkaammat.

Niillä pärjäsin kyllä pitkään, mutta sitten kun piti alkaa rillejä käyttämään, ja taas selailemaan erilaisia silmälasimalleja ja muitaa juttuja, oon taas “joutunut” ostamaan uusia aurinkolasejakin. Hei, tarviin niihin kuitenkin vahvuudet, niin pakkohan niitä on ostaa eikö vain??

Ehkä se olisi hyvä hieman hillitä tätä shoppailuintoa näihin laseihin, mutta se on vaan niin kivaa. Siihen jää oikeesti tosi helposti koukkuun, vaikka monet ei sitä kyllä usko kun siitä kerron. Kuka nyt jäisi koukkun silmälasien ostoon? Sehän on niin ärsyttävää ja rasittavaa… No ei, rakastan sitä ihan sikana! Nytkin on uudet lasit laitettu tilaukseen, ja en malta edes odottaa että ne tulee tänne toivottavasti jo ensi viikolla. Se tunne kun se saa päähänsä, ai että mikä fiilis. What a feeling!!

tammoset silmälasit

Ostin siis tän malliset silmälasit. Tää nainen ei siis oo minä!

Lähtikö tääkin kirjoitus nyt vähän käsistä, no ehkäpä. Ongelma tässä on ainakin se, että teki taas mieli alkaa shoppailla noita silmälaseja. En oikeesti tiedä miksi, mutta voisin varmaan ostaa noita niinku joku tuhat paria, enkä silti ikinä kyllästyisi. Don’t know why, mutta joku niissä vaan on…

 

 

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: