a couple of years ago

Piilarit parempia kuin silmälasit???

piilari kirjoitusEnpä osannut viimeisen kirjoitukseni silmälaseista herättävän näin paljon mielenkiintoa ja vastustusta kuin se osakseen sai. Kerroin vain omasta näkökulmastani, jonka mukaan silmälasit ovat tyylikkäämpiä ja kivempia kuin piilolinssit. Kuitenkin selvästikkin moni oli kanssani eri mieltä, ja sähköpostiini on parin viikon aikana tullut paljon viestejä ihmisiltä, jotka eivät aina edes niin kohteliaasti ole ilmoittaneet olevansa eri mieltä kanssani.

Ja ei siinä mitään, saahan sitä tietenkin olla eri mieltä. Kuitenkin vaikea on minun ymmärtää, tai siis kunnolla sisäistää sitä fanitusta piilareita kohtaan. Onhan ne varmaan siinä mielessä kivat, että ne on pienet ja huomaamattomat, jolloin ne saa niinkuin tavallaan unohtaa sinne silmään päivän ajaksi, eikä tarvii ikinä miettiä että säilyykö ne ehjänä tai päässä. Tämä on kyllä ihan ymmärrettävä etu piilolinssien suhteen. Ehkä jos harrastaisin enemmän urheilua tämä olisi iso asia minullekkin.

Itse kuitenkin puhun paljolti tyylin puolesta, ja siinä mielessä silmälasit ovat mielestäni ihana asuste, siinä missä korut ja muut kehoon kuuluvat kapineetkin. Tälläinen puoli jää kokonaan piilaireista pois, ja ne ovatkin enemmän sellaiset käytännölliset. Ehkä tässä tuleekin se meidän näkemyseromme esiin. Minä etsin kauneutta ja tyyliä, kun taas monet haluavat mielummin helppokäyttöisyyttä ja huomaamattomuutta. Asia on vähän se, nähdäänkö silmälasit asusteena vai vain laitteena joka parantaa meidän näköämme.

Joku vielä mainitsi sen, että iso etu piilareista on se että ne on niin helppo ostaa vaikka netin kautta. Ei tarvii mittailla mitään sankojen kokoja ja muita mitotuksia. Ostoksen ja tilauksen voi tehdä ihan vain vahvuuden tietämällä. Kuulemma ostamalla piilolinssinsä netistä voi ne saada tosi helposti ja halvalla, paljon halvemmalla kuin silmälasit. Hinnasta en tiedä, mutta totta on että noiden tilaaminen vaikuttaisi noiden sivujen perusteella olevan paljon helpompi prosessi kuin silmälasien ostaminen netistä. Tämä on sitten taas tämä, haluaako käytännöllisyyttä vai onko tyyli ja kauneus tärkeintä.

Ehkä meidän pitääkin tehdä sellainen kompromissi, että meillä on lähinnä eroa siinä, mitä me haluamme näiltä asioilta. Toiset jotka suosivat piilareita, haluvat helpot laitteet, jotka parantavat näkökykyä eivätkä näy. Toiset kuten minä, haluamme asustetta joka saa meidät näyttämään siltä kuin haluaisimme näyttää. Kumpikin on tavallaan oikeassa, ja kumpikin on tyytyväisempi pysyessään omassa valinnassaan. Olemme samaa mieltä siitä, että olemme eri mieltä 😀

Tämä nyt vain tälläisenä yleisenä kommenttina kaikille sähköpostia lähettäneille. En jaksa vastata enään yksilöllisesti teille kaikille, vaan voin ohjata teidät lukemaan tämän kirjoituksen. Kumpikin olemme oikeassa, etsimme vain eri asioista silmälaseista ja piilolinsseistä.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: