a couple of years ago

Koiran Trimmaaminen – Maailman Vaikein Homma?

Vähän noloa, kun toi oman rakkaan koiran trimmaaminen tuottaa niin paljon vaikeuksia? Onko muilla tämmöisiä ongelmia?

Vähän monesti jopa nolottaa kulkea tuolla kaduilla, kun tuntuu että kaikilla muilla on niin viimeisen päälle hienosti trimmatut turkit koirillansa, ja sitten tolla meidän Eetulla on tollanne, no sanotaanko hieman amatöörimäisesti leikattu turkki. Suurin ongelma meillä on se, että Eetu ei pidä trimmauksesta, ja sen takia se jää usein kesken kun se alkaa niin kauheasti taistella vastaan. Jonkin verran auttaa, kun toi mies on auttamassa ja tukee Eetua ja pitää sitä hieman paikoillaan. Tälleen pystyy jonkin verran, mutta sitten nopeasti se kuitenkin alkaa taas heilua niin pahasti, ettei sitä uskalla tolla trimmerillä enään napsia mitään.

Eetu koira

Eetu on siis tälläinen Yorkshiren terrieri, ei kuitenkaan tämä kuvan koira.

Ostin jopa pari viikkoa sitten tollasen oikein hienon Andis -koiratrimmerin tän ohjeen mukaisesti, mutta vaikka se on paljon parempi ja hiljaisempi, ei meidän Eetu oo vielä siihen oikein tottunut. Tolla koiratrimmerillä tulee kyllä paljon parempaa jälkeä kuin tolla meidän vanhalla trimmerillä, josta on annettava kiitosta. On toi selvästi parempi kuin se vanha. Mutta olin toivonut, että kun tuo olisi niin paljon hiljaisempi, niin saisin nuo korvantaustat paljon paremmin ja vähemmällä ongelmilla leikattua. Ei kuitenkaan vaikuta tuoneen asiaan oikein muutosta, vaan on yhä lähes mahdotonta leikata tuolta korvien läheltä. Ja just sinne tietenkin ne takutkin tahtoo aina tulla!

Jos jollakulla on tähän jotakin ideoita tai neuvoja, niin laittakaa tulemaan! Todellakin tarviin jotakin muutosta tähän, koska menee ihan hermot tähän trimmailuun ja kuinka mahdottoman vaikeaa se on mulla aina. Toi Eetukin on jo sen verran vanha koira, että tuntuu vaikealta saada sitä oppimaan uusia asioita. Tiedän että paras lääke tähänkin olisi varmasti, kun kouluttaisi Eetua tähän hommaan. En vain oikein tiedä, miten se pitäisi tehdä. Näiden ohjeiden avulla sain vähän paremmaksi tota hommaa, mutta tuntuu että siinä olisi jotakin vialla, kun kaikki muut saa jotenkin omat koiransa näyttämäään niin sieviltä ja kauniilta.

Hmm… Argghh… ärsyttää kyllä niin vietävästi tää koko trimmaus. Voiku saisi vaan antaa ton karvan kasvaa, mutta ei toi meidän koirarodulla oikein toimisi, kun sen turkki kasvaa niin mahdottoman pitkäksi, että se olisi sitten keväällä ja syksyllä täysin kurassa ja koko asunto pian ihan likainen joka kävelyn jälkeen. Ei, pakko sitä on jotenkin saada trimmattua, mutta miten, se on se kysymys johon tarviin apua ja kipeasti.

Help me please!

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: