last year

Italialaiset ei nettitreffejä harrasta

Se on mielenkiintoista, että yhä useampi mun kaverien suhteista tuntuu nykyään alkavan netistä. Porukalla on helpompo löytää kumppani verkosta tai kännykällä, kuin kasvokkain tapaamisella tai ihmisten pyytämisellä ulos ulkona liikkuessa.

Se on sinällään tosi jännä, että mitä oon italialaisten kanssa puhunut, niin siellä ei juuri deittisivustoja käytetä, vaan vieläkin tavataan ihmisiä ulkona kasvokkain. Sitten kun katsoo, että meitä suomalaisia on noin 6 miljoonaa, mutta silti meillekkin on tarjolla näin monia erilaisia treffipalstoja, niin on se aika jännä ero. Kun miettii, että tarviiko suomalaiset oikeasti kymmeniä erilaisia deittisivuja, kun ei kai meitä nyt niin paljon kuitenkaan oo noita lukuisia sivustoja täyttämään.

firenze rakkaus

Kuva Firenzestä

Onhan siinä tietenkin se, että Italiassa se ilmasto on pitkän osaa vuodesta hieman parempi siihen, että mennään ulos liikkelle. Samaten siellä ollaan keskimäärin sosiaalisempia, jolloin tavataan uusia ihmisiä kavereitten kautta ja muita teitä. Suomalaiset jäävät helposti kotiin nyhjöttämään, jos ei ole mitään varsinaista syytä lähteä ulos. Ja harva viitsii esimerkiksi yksin mennä baariin iskemään seuraa, jota italiaiset ei nyt yleisesti tee, mutta paljon rohkeammin kyllä.

Minusta on aina hauska katsella ja vertailla näitä eroja, mitä tulee eri kansojen välillä. Eihän tää nettideittailu nyt mitenkään ole se merkittävin ero, mutta tää on tällänen eroavaisuus, mitä monesti ei tule huomattua, kunnes sitten yhtäkkiä sen älyää.

Ite en oo ikinä liittynyt mihinkään treffipalstalle, mutta en nyt sulje sitä mahdollisuutta kokonaan pois. Oon vaan sellanen romantikko, että jotenkin sitä toivoisi tapaavansa sen prinssinsä siellä ulkona, samalla kuin se pyyhkäisee mun omat jalat alta. Ehkä tää on se syy, miksi oon taas sinkku 😀

No välillä on ihan kivaa olla sinkku, ja voida tehdä aivan mitä tahtoo silloin kun tahtoo. Joskus taas on kiva olla oman kullanmurun kainalossa ja nauttia toisen lämmöstä. Kumpaakin tarvitaan, ja ehkä se on kivempi että välillä nämä vaihtelevat. Ei tylsisty niin nopeasti ainakaan. Tai sitten mä vaan yritän piristää itseäni sinkkuuden keskellä. Sekin on mahdollista tietty.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: